Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro. Ze zijn inclusief btw volgens het geldende tarief, tenzij duidelijk anders wordt vermeld. Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd.

Productinformatie

Wij trachten de informatie op de website zo goed mogelijk te verzorgen en actueel te houden. Door wijzigingen in de productie door de fabrikanten kan het voorkomen dat we niet altijd tijdig daarvan op de hoogte zijn en de informatie die op het product staat kan daardoor afwijken van de informatie op onze website.

Verzending

Verzending vanaf €100 is gratis. Verzending gebeurt via BPost en is geheel op eigen risico. Verzekering via BPost is hierbij inbegrepen voor volledige waarde van verzonden goederen. Let op: verzonden items kunnen niet geretourneerd worden.

Retour

U kunt ervoor kiezen om zadels zelf te passen. Indien het zadel niet past dient deze in dezelfde staat binnen 48u weer te worden teruggebracht. U ontvangt het volledig betaalde bedrag retour. Wanneer gewenst wordt een zadel te verzenden vervalt de mogelijkheid tot retourneren. Bij een pasafspraak dient het zadel meteen te worden gekocht en kan deze niet worden geretourneerd.